Stenosgade 5​ │​1616 København │​Tlf: 33248790│Fax: 33 24 87 90│E-mail: frbmotorco@mail.dk

Skal vi ringe dig op?

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HISTORIE​

​FRB Motor Co. og VESPA-scootere har for længst fejret guldbryllup sammen, og vores ægteskab er fortsat et unikt og fantastisk lykkeligt et.

FRB Motor Co. ejes og drives af Frank Pedersen, der overtog forretningen fra sin far, som grundlagde den for godt 60 år siden. Eftersom produktionen af VESPA-scootere begyndte i 1946 i Italien, har vi altså været med næsten hele vejen.

Nichebutik med erfaring

Som de eneste i Danmark er vi en 100 procent VESPA-forretning. Vi reparerer og forhandler, og har altid gjort det, udelukkende VESPA-scootere.

Det har givet os en enorm erfaring med samtlige både gamle og nye modeller fra VESPA, som gør, at vi kan reparere alle deres scootere samt har et omfattende lager af reservedele.

Kompetent rådgivning

Vores mange år i branchen med konstant øget kendskab til VESPA-scootere betyder, at vi kan yde kompetent rådgivning, når vores kunder skal have ny VESPA-scooter eller have repareret den gamle.

VESPA er den eneste producent, som konstant har produceret scootere – også i de dårlige tider – og FRB Motor Co. har fulgt med. Det vil vi fortsat gøre i fremtiden…​

FRB MOTOR NYHEDER 2014

  • Håndbygget original Vespa bygges specielt til dig - kontakt os for yderligere info.
  • Vi sælger og servicerer nu også 30 og 45 Vespa Scooter.
  • Vinter opbevaring af din scooter for kun 200,- dkr + moms per måned.

​KØB GAMLE VESPA DELE

Kontakt os hvis du mangler en del og ønsker at få det tilsendt.

Skriv til os på dette link >>